lördag 15 augusti 2020

Recension "Mylingen"


Mylingen
Författare: Åsa Larsson, Ingela Korsell
Illustratör: Henrik Jonsson
Bokförlag: Bonnier Carlsen
Ålder (vad jag tycker): Från ca 9 år
Antal sidor: 190 sidor
ISBN: 9789163879852
Finns hos: Adlibris / Bokus
Goodreads-betyg: 4.16
Recensionsexemplar: Nej!

Baksidestext
Det är halloween. Skolan vimlar av zombier och monster. På kvällen är det fest och spökvandring. Men mitt bland alla fejkspöken finns en myling. Den har sett ut sina offer och bestämt sig för att utkräva hämnd. Hur ska Alrik och Viggo kunna stoppa den? När de försöker ta reda på sanningen kommer de en fruktansvärd hemlighet på spåren. Samtidigt dyker en flicka upp i stan. Hon heter Iris. Och det är något som inte stämmer med henne ...

Vad tycker jag?
Hur kunde jag bestämt mig för att inte läsa PAX? När jag hörde talas om PAX första gången tänkte jag att jag aldrig skulle läsa dessa böcker, men sen ändrade jag mig. Och vilken tur! De tre första böckerna är magiska! Jag älskar, som jag skrev i förra recensionen om PAX, att boken är så spännande och händelserik. Det blir aldrig långtråkigt och jag ville hela tiden veta vad som händer härnäst. Jag fick till och med förhöjd puls på slutet, så spännande!
Som jag även skrev i förra recensionen ä det viktiga ämnen böckerna tar upp: alkoholism, utanförskap och att vara fosterbarn.
Jag kan inte hylla PAX nog!
Jag vill läsa nästa bok NU NU NU!

Tre sammanfattande ord:
Spännande, händelserik och fantastisk

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar