måndag 11 juni 2018

Adlibris Boktag

Jag älskar att titta på Booktube! Så jag hittade en tag som Jennifer hittat på, nu tänkte jag göra den!

Vilken bok var den första du köpte från Adlibris? 
Oj, vilken svår fråga! Men jag tror det var Min superkraft av Viktor Frisk. Det är iallafall den första jag minns att jag beställt.

Använder du önskelistan? - Vilka är dina topp 5 böcker?
Jag använder önskelistan ganska flitigt. Men det verkar som man inte kan lägga in böckerna i olika kategorier/önskelistor längre. Hoppas det bara är ett tillfälligt fel.
Läs mitt inlägg: Önskelistan just nu så hittar du min önskelista från Adlibris!

Har du köpt något annat utöver böcker på hemsidan?
Ja det har jag faktiskt gjort. Några kanske vet att jag gillar att sticka och jag köpte garn till ett projekt en gång. Älskar kvaliteten på garnet! Tror det var Baby Merino, minns inte exakt men det var något i den stilen.

Hur länge har du varit Adlibris-kund?
Ungefär så länge som bloggen funnits! Som sagt var Min superkraft mitt första köp och den köpte jag i början av mitt bloggande. Så ungefär lika länge som bloggen funnits.

Vad är ditt senaste köp?
Om jag ska vara ärlig kommer jag inte ihåg. Jag är inte en så stor nätshoppare men när jag väl shoppar blir det massor olika saker. Kläder, böcker, inredning och saker jag egentligen inte behöver. Så jag kommer tyvärr inte ihåg.

Vad planerar du att köpa härnäst?
Misslisibells bok Ni vann aldrig och Joakim Lundells Du är inte ensam. Jag kommer nog köpa Lisas bok när den kommer ut medans jag väntar med Joakims bok. Den första han skrev kostar 25kr i skrivande stund, så jag väntar lite och ser om den sjunker i pris.

Har du besökt Adlibris fysiska bokhandel?
Nej, men jag tror jag kommer göra det i helgen! Vi ska till Liseberg och då måste jag passa på att gå dit!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar