måndag 26 mars 2018

Emoji Booktag

Idag tänkte jag göra en booktag! Den går ut på att man ska ha olika emojis och sedan koppla den till den första boken man tänker på. Jag hittade idén på Läsa är att leva's youtube. På hennes video hade några andra valt vilka emojis det skulle vara, men jag tar de fem som jag har använt mest.

Denna är min mest använda emoji.
Boken jag relaterar till den här emojin är Frågor jag fått om Förintelsen av Hédi Fried. Den är en sån bok man bara älskar. Inte för att den är lättsam och som en dans på rosor. Utan för att den är så viktig och betydelsefull. Det var som Hédi skrev, att vi måste prata om det för att det inte ska hända igen. 

Denna är min näst mest använda emoji.
Jag tyckte Du och jag mot världen var så långsam även om det var en novell. Det kan bero på att jag inte gillar noveller men den var ändå en "sovbok" vilket jag relaterar till den emojin.

Denna var den första jag kom och tänka på när jag fick den här emojin. Den är inte rolig så man skrattar men den är lite smårolig. Jag tyckte att den var bra. Det var den första jag tänkte på så det fick bli den!

Denna bok är så rörande och bra. Jag satt och nästan stortjöt när jag läste den. Den är bara så bra och sorglig.
Denna har jag inte läst men den kändes självklar att ha med ändå. Den har ju till och med handboll i titeln så jag kunde inte välja någon annan.
Om någon undrar så spelar jag handboll så därför använder jag den emojin ofta.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar