måndag 6 november 2017

Inköp under Läslovet

Emojilexikon köpte jag på Gekås i Ullared. Jag tyckte att det verkade spännande så jag roffade åt mig den innan alla var slut. Den kostade 39kr. Den handlar om emojins historia och vad de egentligen betyder.

Färgen på drömmar köpte jag på bokaffären utanför Gekås. Alla böcker kostar 39kr/st eller tre böcker för 100kr. Jag köpte tre men de två andra kan jag inte visa för de är till min syster.

Julen är räddad köpte jag inte men den landade i brevlådan under läslovet så den kan få hänga med i detta inlägg ändå. Tack Alfabeta!

Pojken som kallades det köpte jag för 19 eller 29kr (har glömt bort). Denna köpte jag på Gekås och de hade en hylla med pocketböcker från 10kr. Den här var den enda som lät intressant för mig men ett tips till er andra som kanske ska till Gekås snart, kolla in den hyllan! 

Sen som jag alltid är med allt ska jag nu läsa Harry Potter för första gången. Ja, ni läste rätt. Jag har inte läst Harry Potter. Men nu är det dags! Detta är den illustrerade utgåvan och jag är så taggad på att läsa den. När jag bläddrat i den ser den så otroligt fin ut. Den kostade 199kr på Gekås.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar